Μόνος ολομόναχος




Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ραχήλ. Η μόνη ειλικρινής


Δεν θα ζητήσουμε να λάβουμε τα επτά τόσα δισεκατομμύρια ευρώ που μας οφείλουν οι δανειστές από το πρόγραμμα στήριξης.
Ταυτόχρονα δεν θα ολοκληρώσουμε την τελευταία αξιολόγηση.
Ταυτόχρονα θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ.
Ταυτόχρονα θα αυξήσουμε το αφορολόγητο όριο όσον αφορά το φόρο εισοδήματος.
Ταυτόχρονα θα συνεχίσει για έξη μήνες η ΕΚΤ να παρέχει ρευστότητα στις Ελληνικές Τράπεζες παρότι δεν θα είμαστε σε πρόγραμμα. Ταυτόχρονα οι Ελληνικές Τράπεζες  θα κουρέψουν υποχρεωτικά τα δάνεια των υπερχρεωμένων πολιτών και επιχειρήσεων, βάσει κριτηρίων. Ταυτόχρονα οι Ελληνικές Τράπεζες θα αγοράσουν και άλλα έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις των επόμενων μηνών. Ταυτόχρονα θα αυξηθεί η ρευστότητα που θα παρέχουν οι Ελληνικές Τράπεζες στην πραγματική οικονομία.
Ταυτόχρονα οι δανειστές θα δεχθούν το αίτημά μας να κουρέψουν το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου δανεισμού. Ταυτόχρονα οι Κυβερνήσεις πιο φτωχών από την Ελλάδα χωρών θα δεχθούν να επιβαρυνθούν οι πολίτες τους λόγω του κουρέματος. Ταυτόχρονα θα επιστραφούν στους μικροομολογιούχους όσα έχασαν από το προηγούμενο κούρεμα.
Ταυτόχρονα θα μας δανείσουν οι αγορές ή οι φορολογούμενοι των άλλων χωρών που ήδη έχουν επιβαρυνθεί λόγω του κουρέματος για να ξεπληρώσουμε το ακούρευτο μέρος των χρεών μας.
Ταυτόχρονα θα βρούμε και τα 11 δις που προβλέπει για άμεσες ενέργειες το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ή τα 20 τόσα δις, όπως υπολογίσθηκαν οι δράσεις αυτές από το Υπουργείο Οικονομικών. Για να γίνει αυτό θα δεχθεί ο EFSF (μηχανισμός στήριξης) να εκταμιευθεί για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μέρος από τα 11 δις που έμειναν αδιάθετα από την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών. Ταυτόχρονα οι Τράπεζες είναι βέβαιο ότι με αυτές τις συνθήκες δεν θα χρειασθούν επιπλέον κεφάλαια, ώστε να είναι δυνατόν μέρος των 11 δις να χρησιμοποιηθεί  για κουρέματα κόκκινων δανείων.
Ταυτόχρονα θα επαναπροσληφθούν όλοι όσοι τέθηκαν σε κατάσταση διαθεσιμότητας.
Ταυτόχρονα δεν θα εισπράξουμε ούτε ένα ευρώ από αποκρατικοποιήσεις.
Ταυτόχρονα ο προϋπολογισμός του Κράτους θα είναι ισοσκελισμένος και δεν θα παράγουμε νέα ελλείμματα.
Και ταυτόχρονα θα παραμείνουμε στην Ευρωζώνη.
Η μόνη ειλικρινής που σοβαρά πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν όλα αυτά ταυτόχρονα είναι η Ραχήλ που νόμιζε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος, μπορεί να τυπώσει μέχρι 100 δισεκατομμύρια ευρώπουλα.

Όλοι οι άλλοι μας κοροϊδεύουν. Εσείς τους πιστεύετε;

1 σχόλιο:

  1. Νεοδημοκράτες και πασόκοι είναι σε παράκρουση!! Έχει να πέσει πολύ μαύρο στους δύο μνημονιακούς βουλευτές που με την ψήφο τους έστειλαν στο περιθώριο και τη πείνα το μέσο πολίτη και αυτοί καλοπληρώνονται με 10.000 Ευρω το μήνα. Πληρώθηκαν μπροστά ακόμα και τον Ιανουάριο σε μία κλειστή βουλή!!! Δηλ αν καταλάβατε τους πληρώνουμε τις γύρες στα χωριά και τα καφενεία. Μαυρίστε τους και ψηφίστε τα μικρά κόμματα!! Στείλτε τους παλιούς πολιτικούς στο σπίτι τους, αρκετά, έχουν πουλήσει όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή