Μόνος ολομόναχος




Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Γιώργο Νικολόπουλε σε ευχαριστούμε


17 Μαΐου 2013, ημέρα Παρασκευή. Μία ημέρα ήττας για όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους στην Αργολίδα.
Δεν δέχομαι, μετά από αυτό που συνέβη σήμερα, καμία απολύτως κουβέντα ότι τα πράγματα είναι αισιόδοξα στο Ναύπλιο, το Αργος, το Κρανίδι, στις κωμοπόλεις και την ύπαιθρο της Αργολίδας.
Πρέπει όλοι όσοι αυτοονομάζονται στο νομό αυτό κομμουνιστές, αριστεροί, συριζέοι, δημαρίτες, μέλη της άλλης πρότασης, μέλη του αντιφασιστικού, ανταρσίτες και αλλαβανικοί, να χαμηλώσουμε το κεφάλι και να νοιώσουμε αισθήματα ντροπής.
Διότι ο προοδευτικός κόσμος στην Αργολίδα δεν κατάφερε να αγκαλιάσει όσο πρέπει μία εξαιρετική εφημερίδα που μας συντρόφευε επί πέντε χρόνια και που φιλοξενούσε όλες τις προοδευτικές και αριστερές απόψεις της Αργολίδας. Που με ρεπορτάζ της είχε αναδείξει πολύ σοβαρά θέματα, που απασχόλησαν τον τόπο.
Δεν μπορώ να δεχθώ κομματικά έξοδα, άνοιγμα κομματικών γραφείων, πληρωμή ντουντουκών και ενοικιάσεις ηχοληπτικών μηχανημάτων, έξοδα κομματικών φαγοποτίων και την ίδια στιγμή να αφήνουμε ένα πολύ καλό έντυπο να κλείνει σήμερα.
Το κλείσιμο μια πολύ καλής εφημερίδας μέσα μάλιστα στο τοπίο των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, έτσι όπως έχει δημιουργηθεί,  είναι μια μάχη που χάθηκε για την πρόοδο του τόπου και την αλλαγή των τοπικών πολιτικών.
Γιώργο Νικολόπουλε όλοι οι προοδευτικοί της Αργολίδας θα πρέπει να σε ευχαριστήσουν για την πολύ σοβαρή και επιτυχημένη για πέντε χρόνια προσπάθειά σου με την εφημερίδα "ΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΑ", που έκλεισε σήμερα τον κύκλο της. Σε ευχαριστώ και εγώ προσωπικά,  διότι φιλοξένησες στην εφημερίδα σου κάποια δικά μου άρθρα. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή  η προσπάθειά σου για καλή ενημέρωση θα αναβιώσει.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΠΑΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου