Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τα απίστευτα και όμως αληθινά

Υπ΄αριθ. 149742/771 πρωτ.  από 26 Ιουνίου 2012 απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η απόφαση αυτή αφορά έργο για "ηλεκτρονικές υποδομές και μέσα προώθησης του τουρισμού της Δυτικής Ελλάδας"
Αγαπητοί διαδικτυακοί φίλοι μου κρατηθείτε. Καθίστε για να μην καταρρεύσετε από αυτά που θα διαβάσετε.
Με την απόφαση αυτή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανέθεσε στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ανάπτυξης το έργο αυτό των ηλεκτρονικών υποδομών και την προώθηση του τουρισμού και θα τους δώσουν τα εξής ποσά.
Για τη δημιουργία καναλιού στο youtube ευρώ 6.150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τη δημιουργία και διαχείριση λογαριασμού στο facebook ευρώ 15.250 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τη δημιουργία και διαχείριση λογαριασμού στο twitter ευρώ 15.250 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τη δημιουργία και διαχείριση λογαριασμού στο google+ ευρώ 15.250 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιθανόν να μην τα πιστεύετε.
Να λοιπόν ο σύνδεσμος εδώ, Ανοίξτε το αρχείο και διαβάστε τη σελίδα 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου