Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μία ανάρτηση στο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας


Σε γκάλοπ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Ανα(ν)τροπή ,του αξιότιμου κ. Πρετεντέρη, το 10% των ψηφοφόρων θεωρεί το ΠΑΣΟΚ ακροδεξιό κόμμα!!!! Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ακροδεξιό κόμμα το θεωρει και το 7% των ψηφοφόρων του ίδιου του ΠΑΣΟΚ!!!!!
Οι προσπάθειες που γίνονται για να φτιασιδωθεί το ρετάλι που φέρει ακόμη τον τίτλο του ΠΑΣΟΚ είναι συγκινητικές. Η επικείμενη αλλαγή ηγεσίας (με τον Μπενυ σε ρόλο Γκαίρινγκ) από την μία, η εκολαπτόμενη ίδρυση "νέου " φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς( με την πρωθιέρεια του μνημονίου Λ.Κατσέλη επικεφαλής) από την άλλη, είναι σχέδια ερήμην του ελληνικού λαού,με απότερο σκοπό να φτιαχτούν αναχώματα στην πρωτοφανή στροφή του εκλογικού σώματος προς τα αριστερά. Από κοντά και η πριμοδότηση και η προικοδότηση της δήθεν αντιμνημονιακής ΔΗΜΑΡ,του πάντα πρόθυμου κ. Κουβέλη.
¨Ομως οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι,οι νεόπτωχοι και οι νεοπρολετάριοι δεν ζουν στη χώρα των λωτοφάγων.  Θα στείλουν οριστικά το ΠΑΣΟΚ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και μαζί τους και τις χρυσές εφεδρείες του συστήματος και θα ανοίξουν το δρόμο στην Αριστερά των μεγάλων ενωτικών αγώνων. 

1 σχόλιο: