Μόνος ολομόναχος




Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Οι αστυνομικοί σε νέα καθήκοντα

Καλά, αυτοί οι Πασοκικοί Υπουργοί και στελεχάρες δεν παίζονται με τίποτα. Το τελευταίο που έκαναν είναι, θεωρώ αδιανόητο. Στην τριμελή επιτροπή που θα κρίνει ποιός μπορεί και ποιός όχι να πληρώσει το τέλος στα ακίνητα θα συμμετέχει και ένας αστυνομικός!!
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ανατίθεται σε αστυνομικό να κρίνει εάν κάποιος είναι φτωχός ή όχι. Τί ειδικές γνώσεις έχει ένας αστυνομικός για να κάνει αυτό το έργο, μόνον ο Βενιζέλος και το επιτελείο του μπορεί να φαντασθεί. Εκτός και εάν έχουν αναβιώσει οι φάκελοι με τη νέα τους μορφή. Σήμερα, φαίνεται, ότι οι χαφιέδες δεν καταδίδουν κάποιον για τα πολιτικά του φρονήματα, αλλά για το ότι είναι κρύφα πλούσιος. Οι χαφιεδισμοί θα έχουν πλέον το εξής περιεχόμενο: "Αργά τη νύχτα και όταν κανείς δεν τον έβλεπε αγόρασε παγωτό". "Στο SUPERMARKET προμηθεύτηκε νερό εμφιαλωμένο" Και οι φάκελοι θα συμπληρώνονται και ο αστυνομικός της γειτονιάς θα μπορεί να κρίνει εάν κάποιος έχει ή όχι να πληρώσει το χαράτσι.
Εγώ λοιπόν προτείνω στον απίθανο  κ. Βενιζέλο να αντικαταστήσει στην επιτροπή τον αστυνομικό με εργάτη καθαριότητας. Αυτός ξέρει πολύ καλύτερα το πως υποφέρουν από την οικονομική ανέχεια αρκετοί από τους συμπολίτες μας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι κάποιοι καταναλώνουν ελάχιστα διότι απλούστατα δεν έχουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου