Μόνος ολομόναχος




Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Είναι να μην τρελαίνεσαι;

Διαβάστε και θυμηθείτε την ερώτηση που είχε υποβάλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τότε και της Δημοκρατικής Αριστεράς σήμερα Νίκος Τσούκαλη και αφορά την εκμίσθωση των ΞΕΝΙΑ στον Αργολικό Ηλιο
http://alliprotasi.wordpress.com/2009/12/16/jenia/#more-2784

Διαβάστε και θυμηθείτε την  απάντηση απόλυτου εξωραϊσμού της υπόθεσης από τον Υπουργό Γερουλάνο. Ολα ήσαν εντάξει τότε.
http://alliprotasi.wordpress.com/2010/02/03/argoliko/#more-2955

Διαβάστε και θυμηθείτε πώς τα αιρετικά είχαν σχολιάσει την απάντηση Γερουλάνου
http://airetika.blogspot.com/2010/02/blog-post_04.html

Και μετά από όλα αυτά και την απόλυτη δικαιολόγηση του Αργολικού Ηλιου έρχεται σήμερα ο Υπουργός Γερουλάνος, ο ίδιος που τα είχε δικαιολογήσει όλα και απάντησε στο Δήμαρχο Αναγνωσταρά, που του έθεσε το θέμα των ΞΕΝΙΑ ως εξής:
«ο Αργολικός Ήλιος έχει καθυστερήσει. Αλλά αν δυσανασχετείτε εσείς μια φορά κύριε δήμαρχε, εμείς δυσανασχετούμε εκατό φορές για την επένδυση».

Πριν από ένα χρόνο τα είχε δικαιολογήσει όλα. Σήμερα "δυσανασχετεί εκατό φορές για την επένδυση"
Ο βουλευτής Τσούκαλης μεταξύ των άλλων είχε ρωτήσει: " Η σύμβαση προέβλεπε ότι η μισθώτρια εταιρία ήταν υποχρεωμένη μέσα σε διάστημα 18 μηνών (άρθρο 9ο της σύμβασης μίσθωσης) να προβεί σε πολύ συγκεκριμένες και επακριβώς καθορισμένες εργασίες στα μίσθια ξενοδοχειακά συγκροτήματα (άρθρο 3ο της σύμβασης μίσθωσης). Τέλος η σύμβαση μίσθωσης (άρθρο 2 παραγ. 2 ) δεν παρείχε τη δυνατότητα στη μισθώτρια εταιρία να επεκτείνει τις ξενοδοχειακές μονάδες και να δημιουργήσει νέες κλίνες.Η μισθώτρια ξενοδοχειακή εταιρεία σήμερα λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τα δύο από τα τρία ξενοδοχειακά συγκροτήματα (ΞΕΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ –σήμερα NAFPLIA PALACE και ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ) ενώ το τρίτο ξενοδοχείο παραμένει ακόμα κλειστό εννέα και πλέον χρόνια μετά την υπογραφή της αρχικής σύμβασης και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και χωρίς να έχουν γίνει οι εργασίες ανακαίνισης όπως προβλέπει η σύμβαση μίσθωσης. Επίσης παρά τη σύμβαση μίσθωσης και παρότι η περιοχή της Ακροναυπλίας βρίσκεται σε αρχαιολογική ΖΩΝΗ Α (πράγμα που αναφέρεται στη σύμβαση μίσθωσης), όπου απαγορεύεται η οποιαδήποτε νέα δόμηση, η ξενοδοχειακή εταιρία έχει προβεί σε ανέγερση νέων κτηρίων στην Ακροναυπλία και στο ξενοδοχειακό συγκρότημα NAFPLIA PALACE, δημιουργώντας κατ΄ αυτό τον τρόπο νέους όρους και νέα δεδομένα στη μισθωτική σχέση, τα οποία δεν υπήρχαν κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού"
Αυτά ρώταγε τότε ο βουλευτής και τότε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού Γερουλάνου είχε σιωπήσει. Σήμερα δυσανασχετεί εκατό φορές για την επένδυση.
Είναι να μην τρελαίνεσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου