Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Για τον κ. Χουντάλα

Πιστεύω ότι ο λόγος κάποιου που βρίσκεται στο αντίπαλο παραταξιακό στρατόπεδο είναι πιο σημαντικός από τα λόγια των "φίλων".
Ο Νίκος Χουντάλας είναι ένας δημοκρατικός και τίμιος άνθρωπος που πολιτεύθηκε στο Δήμο Ναυπλιέων με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μπορώ να τολμήσω να πω ότι ως δημοτικός σύμβουλος υπήρξε ο μόνος της συμπολίτευσης που πάντοτε ήταν ενημερωμένος για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Είχε καλή γνώση των διαδικασιών και πολλές φορές η γνώμη του έδωσε διέξοδο στα πολλά προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν.
Στις πολιτικές που εφάρμοσε στο Λιμενικό Ταμείο με είχε πολλές φορές αντίθετο. Αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε, κάθε φορά που με έβλεπε έξω από τα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου να με καλεί και να επιζητεί το διάλογο. Πράγμα το οποίο ουδείς στη δημοτική αρχή πράττει.
Η θητεία του ως προέδρου του Λιμενικού Ταμείου είχε κατά την άποψή μου, τα θετικά της και τα αρνητικά της.
Ως θετικά θα μπορούσα να αναφέρω τη χωροθέτηση δραστηριοτήτων (εμπορικό και τουριστικό τμήμα), την απομάκρυνση των αδρανών υλικών.  Με ενέργειες της διοίκησης χωροθετήθηκε η μαρίνα, που όμως κατά τη γνώμη μου έχει τοποθετηθεί, όπως έχω ξαναγράψει, στην πρώτη ανάρτηση του ιστολογίου μου σε λάθος σημείο.
Ως αρνητικά θα μπορούσα να σημειώσω, ότι ακόμα δεν έχει μπει μία τάξη με την έλευση των κρουαζιεροπολοίων (αυτά τα κινητά μεταλλικά χωρίσματα δεν αποτελούν λύση) και την αδιαφάνεια του ματαιωθέντος διαγωνισμού για την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης σε ιδιώτη για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.
Τελειώνοντας θα πω το εξής. Αν τώρα ή στο μέλλον ακούσετε διθυράμβους για τον αποχωρήσαντα Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου να είστε πολύ επιφυλακτικοί.  Δώστε περισσότερη βάση στα λόγια κάποιου που λέει καλά λόγια για τον κ. Χουντάλα, αλλά που όμως, ταυτόχρονα, κάνει με ειλικρίνεια και βάσει των πιστεύω, του κριτική στα έργα του.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΠΑΥΛΟΣ
τέως δημοτικός σύμβουλος

2 σχόλια:

  1. o kos.Xountalas poreuetai me bash tis arxes tou proskopismou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα θετικα του Νικου θυμιζω τον Κανονισμο Καθαριοτητας του Δημου.Καλη δουλεια που ομως οι"δικοι του" ανθρωποι σαμποταρισαν και ποτε δεν εφαρμοστηκε.Στα αρνητικα,...:καντε μια βολτα στον Ομιλο & στις Μπανιερες & θα καταλαβετε!! ΣΑΓΡΕΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή