Μόνος ολομόναχος




Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΜανιατοΤατουλειοΑναγνωσταρικοΑνδριάνιοι αγιασμοί

Το πρωί της Δευτέρας το Λύκειο του Ναυπλίου είχε την τιμητική του.
Ολοι εκεί στον πρωινό αγιασμό. Υφυπουργός Μανιάτης, Βουλευτής Ανδριανός, Νομάρχης Σωτηρόπουλος, Δήμαρχος Αναγνωσταράς και υποψήφιος Περιφερειάρχης Τατούλης. Ρε προς τί αυτή η πρωινή συνάθροιση; Και στο Λύκειο στην αγγαρία της πρώτης μέρας των μαθητών;
Βλέπετε εκλογές έρχονται και πρέπει να δείξουμε το "ενδιαφέρον" μας για την παιδεία.
Και μετά ο Υφυπουργός και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης πήγαν και δίπλα στο πρώτο Δημοτικό.
Και έωγαλαν και "δεκάρικους".
Ο,τι και να μου πουν εμένα, εγώ αυτό που βλέπω είναι η τραγική κατάσταση των μαθητών του δεύτερου και του πέμπτου δημοτικού σχολείου που συσδτεγάζονται σε πρωτόγονες-άθλιες συνθήκες.
Αν είχατε κότσια κκ υποψήφιοι και κκ υποστηρικτές των επίσημων κομματικών υποψηφίων εκεί να πηγαίνατε να τρώγατε τη γιούχα του αιώνα. Να εισπράττατε την μακρόχρονη αγανάκτηση για τις κτηριακές συνθήκες, που είναι χειρότερες και από αυτές του "κρυφού σχολειού"
Αλήθεια τον κ. υποψήφιο Περιφερειάρχη ποιός τον κάλεσε και με ποια ιδιότητα ήταν πρώτη μούρη για να τον δείξουν τα κανάλια; Και εάν οι "αρμόδιοι" (μήπως η κ. Λυκειάρχισα;)θεωρούν ορθό να προσκαλούν τον κ. Τατούλη θα πρέπει να μας απαντήσουν εάν κάλεσαν και τον κ. Δράκο της ΝΔ και τον κ. Γόντικα του ΚΚΕ, αλλά και τους υποψήφιους Δημάρχους. Τελικά τί γίνεται και όλοι οι σπουδαίοι, μυρίζονται πού θα γίνει η φιέστα και πού θα είναι τα τοπικά κανάλια για τα τους δείξουν;
Ας δούμε λοιπόν μερικές φωτογραφίες που εστάλησαν από το επιτελείο Τατούλη και κομμάτι του δελτίου τύπου του. Διαβάστε το και αποφασίστε αν πρέπει όλους αυτούς να τους τιμήσετε με την ψήφο σας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

"Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης παραβρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο Α’ Λύκειο Ναυπλίου, από τον Μητροπολίτη Αργολίδας, κκ Ιάκωβο. Ο κ. Τατούλης βρήκε θερμή υποδοχή από τους παρευρισκομένους, αλλά και από τους νεαρούς μαθητές, στους οποίους απευθύνθηκε, μιλώντας τη δική τους γλώσσα. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τατούλης έκανε λόγο για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που πρέπει να αναπτύξουν και οι δύο πλευρές του μαθησιακού βίου, προκειμένου να γίνει εφικτή, μέσα από τη δημιουργικότητα και τη νεοτερικότητα, μια άλλη πιο αισιόδοξη πρόταση για το μέλλον. Μάλιστα, ο κ. Τατούλης δε δίστασε να κάνει και μια αυτοκριτική παρένθεση για τις μεγάλες ευθύνες που φέρει η δική του γενιά για την υπονόμευση της παιδείας στη χώρα, που είναι κάτι ξεχωριστό από τον χώρο της εκπαίδευσης. Τέλος, ανέφερε ότι η φιλία και οι ανθρώπινες σχέσεις, είναι οι μοναδικές αξίες που μπορούν να δώσουν ουσία σε αυτό που αναφέρεται πολλές φορές καταχρηστικά από τους πολιτικούς, ως κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και ως θεμέλιο για την άσκηση της πολιτικής. Στη συνέχεια, ο κ. Τατούλης παραβρέθηκε στον Αγιασμό που τελέσθηκε στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου και λίγο αργότερα στον Αγιασμό του Επαγγελματικού Λυκείου στην Δαλαμανάρα"


2 σχόλια:

  1. Πω πω σήμερα είδα και την ανακοίνωση των 25 ονομάτων του συνδυασμού Αναγνωσταρά με το όνομα "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ". Τηλεοπτική εκπομπή είναι ή παραθρησκευτική οργάνωση με τέτοιο όνομα? Αλλά και το άκρως εγωϊστικό της ιδιοποίησης του "μέλλοντος" μόνο από αυτόν που βύθισε το Ανάπλι στο σκοτάδι... Μα καλά πού απευθύνονται? Νομίζουν οτι οι Αναπλιώτες κοιμώνται? Αλλίμονο αν το μέλλον επιφυλάσσει μία ακόμα τετραετία απραξίας, ύφεσης, όδευσης προς την αποτελειωτική καταστροφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ξέχασα... αναμενόμενη η στελέχωση του ψηφοδελτίου... Πρωτοκλασσάτα στελέχη προσκείμενα στη κα βουλευτή μας μεταξύ των οποίων και ο προσωπικός της ιατρός, βλέπετε έπεσαν πλέον οι μάσκες και η κυρία παίζει σε όλα τα ψηφοδέλτια φερόμενα την τσουρνική καταγωγή... έκπληξη ο νύν δήμαρχος Ασίνης Τάκης Μπούκουρης... Δικαιολογημένο απόλυτα όμως μιας και προαλείφεται για επόμενος δήμαρχος Ναυπλίου (ως ο μοναδικός υποψήφιος δημοτικός που είναι εν ενεργεία δήμαρχος)σε ένα χρόνο από τώρα με την κάθοδο του "..ντρούλη" σε εθνικό βουλευτικό ψηφοδέλτιο... Εντιμότατοι φίλοι μου, όλα έχουν σχεδιαστεί και όλα κανονιστεί στα υπόγεια τραπέζια. Όμως κανείς δε ρώτησε το ΛΑΟ και αυτός θα έχει αυτή τη φορά τον πρώτο λόγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή