Μόνος ολομόναχος




Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΠΑΣΟΚ και δημοτικές εκλογές στο Ναύπλιο

Θα αποφασίσει, ακούω, το ΠΑΣΟΚ αύριο ποιόν υποψήφιο θα υποστηρίξει στο Ναύπλιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Εάν θέλουν να μετρήσουν τα ιμάτιά τους, μπορούν να το πράξουν. Δεν θα αγοράσουμε και δεν θα δώσουμε και τα δικά μας να τα μετρήσουν με τα δικά τους.
Εάν όμως θέλουν να συζητήσουν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για αλλαγή της εσφαλμένης πολιτικής Αναγνωσταρά, σε μια προοδευτική κατεύθυνση, τότε εγώ, λέω να το δούμε.
Εάν θέλουν όλοι μαζί να προχωρήσουμε για να αλλάξουμε τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν, τότε εγώ θα γίνω βασιλικότερος του βασιλέως και Ανδρεικότερος του Ανδρέα και Γεωργότερος του Γιώργου. Τόσο πολύ υπερακοντίζω που προτείνω να ακολουθήσουμε όλοι αυτόν που θα μας υποδείξει το κυβερνών κόμμα. Να αποσύρουμε τον δικό μας υποψήφιο χάριν του κοινού καλού.
Υπό δύο προϋποθέσεις.
Πρώτη προϋπόθεση. Ο υποψήφιος που θα μας προτείνει το ΠΑΣΟΚ να μην έχει συνεργασθεί με τα αντιδραστικά δημοτικά σχήματα και με την καταστροφική για την πόλη δημοτική αρχή Αναγνωσταρά και
Δεύτερη προϋπόθεση.Ο υποψήφιος που θα μας προτείνει το ΠΑΣΟΚ να έχει δημόσια αγωνισθεί ή έστω εκφράσει με κάποιο δημόσιο τρόπο την αντίθεσή του στη πολιτική Αναγνωσταρά και να έχει τοποθετηθεί δημόσια για το πως βλέπει το μέλλον της πόλης μας σε μια προοδευτική κατεύθυνση. Αυτό να το έχει κάνει μέχρι σήμερα όχι από μεθαύριο και μετά.
Λογικό δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου