Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αγανακτώ

Κάποιοι αγανάκτησαν που τέθηκε θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, το γεγονός ότι οι φοιτητές της πόλης μας έκαναν ένα μεταμεσονύχτιο πάρτι.
Κάποιοι φωνάζουν που οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν θέλησαν να πουν ένα όχι στο να χωροθετηθεί η Καραθώνα ως τόπος αποθήκευσης των σκουπιδοδεμάτων.
Εγώ δεν αγανακτώ ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.
Για το πρώτο θεωρώ ότι μετά τα φοιτητικά πάρτι θα τεθούν σε συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, τα γαμήλια γλέντια, τα γλέντια των ονομαστικών εορτών, οι οχλήσεις των περιφερειακών κολόμπαρων, η ηχορρύπανση από τα μπαρ της παραλιακής και της Μπουμπουλίνας. Όλα να συζητηθούν, όχι μόνο το θέμα των φοιτητών που διασκεδάζουν.
Δεν αγανακτώ και για το δεύτερο, διότι μπορεί να επιθυμούν (ή να μην αρνούνται) οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης να πάνε τα σκουπιδοδέματα στην Καραθώνα, αλλά είναι αστειότητα να θεωρεί κάποιος ότι θα βρεθεί ο οιοσδήποτε επιστήμονας, που θα υπογράψει μια μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων ή ότι ακόμα και αν γίνει τούτο θα βρεθεί οποιοδήποτε σύνθεση Δικαστηρίου που δεν θα κάνει δεκτή προσφυγή πολιτών κατά της μελέτης αυτής.
Αγανακτώ όμως τα μάλα, όταν ακούω το Δήμαρχο να λέει το εξής:
"Έφτιαξα μέσα σε έξη μήνες τα κτήρια." Ποιός είσαι κύριε που τα έφτιαξες εσύ; Πήρες μυστρί και δεν το είδα; Μήπως τα έβαλες τα χρήματα για να φτιαχτούν τα χρήματα από την τσέπη σου; Τί νοοτροπία είναι αυτή που να θεωρείς ότι εσύ προσωπικά τα έφτιαξες τα κτήρια; Αυτές είναι οι λογικές που μας κατέστρεψαν σαν χώρα.
Αγανακτώ και για το άλλο που είπε. ο Δήμαρχος. "Κύριε Γκιόλα δεν επιτρέπω κριτική στο θέμα αυτό, διότι έτσι και έτσι" Δεν επιτρέπει την κριτική ο Δήμαρχος. Δεν μιλάει για το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, απλά δεν επιτρέπει την κριτική. Ζήτω ο αυτοκράτωρ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου