Μόνος ολομόναχος




Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Εικόνες της Μεγάλης Εβδομάδας στο Ναύπλιο

Μεγάλες πιένες γνώρισε καφενείο της οδού Μπουμπουλίνας. Δεκάδες καλοντυμένοι κύριοι έπιναν επί ώρες καφέδες, περιμένοντας μπας και ο Πρόεδρος της ΝΔ κατέβει από το σπίτι για να βγει καμιά βόλτα και έτσι βρουν ευκαιρία για χειρετούρα.

Χάρηκα κάποιους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης, που έκαναν χαλαρές βόλτες με τα παιδιά τους στην παλιά πόλη.

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος με το grande κουστούμι του και με μεταξωτή γραβάτα, ήταν με τον Αντώνη. Βλέπετε ο ένας είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και θέλει την υποστήριξη των Νεοδημοκρατών, χωρίς να να φανεί ότι την παίρνει (παράξενα πράγματα) και ο άλλος είναι ο νέος πρόεδρος.

Άδεια η Ανατολική προβλήτα από αυτοκίνητα και την ίδια ώρα δεκάδες τρελαμένοι Αχιναίοι, έκαναν απεγνωσμένους γύρους για να βρουν θέση στο κομμάτι μπροστά στην Μπουμπουλίνας.

Χοντρός, ψηλός απαίσιος και μέθυσος ο εξ Ολλανδίας με την τζιπάρα του, που νομίζει, ότι μπορεί να περιφρονεί τους νόμους της χώρας μας, να παρκάρει όπου γουστάρει, να κλείνει τις εισόδους των καταστημάτων στην παλιά πόλη και να διανοείται ότι μπορεί και να υβρίζει όταν του γίνεται παρατήρηση.

Δεν απαντούσε και όμως ήταν πρωί Παρασκευής η δημοτική αστυνομία όταν κάποιος προσπάθησε να την ειδοποιήσει για τις μαγκιές του Ολλανδού.

Εγώ πάντως την έφαγα την κλήση μου, και δικαίως, από τη δημοτική αστυνομία, διότι ξέχασα να αλλάξω πλευρά στο δρόμο την Πρωταπριλιά και έτσι έκλεινα όλη την οδό Όθωνος
Βέβαια σε οποιαδήποτε άλλη 1η του μηνός αυτό δεν θα συνέβαινε. Βλέπετε την Πρωταπριλιά είχε καταφθάσει ο Αντώνης με τους περίεργους τύπους με τα πέτσινα και όλα εκεί έπρεπε να είναι στην εντέλεια. Πάντως ο Ολλανδός δεν είχε παρκάρει παράνομα στην οδό Όθωνος αλλά σε άλλο δρόμο και έτσι την γλίτωσε. Βλέπετε η δημοτική Αστυνομία ήταν στην Όθωνος μαζί με τους κύριους με τα πέτσινα.

1 σχόλιο:

  1. mhpws o me8ysos ollandos antapantaei oti afhnei ta "lefta" tou sthn polh mas......
    a re ton poutsh mia ollandikh dagkana tou xreiazetai ( kai 3ekleidwma me 5000 europoula pou einai sthn eynomoumeh xwra tou )

    ΑπάντησηΔιαγραφή