Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Σύντομα αλλά ενδιαφέροντα

Σημαντική ομιλία του Προϊσταμένου της 25ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, για το Ναύπλιο, ως μνημείο.Παρόντες: Οι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, άπαντες της άλλης πρότασης. Οι λοιποί δημοτικοί σύμβουλοι, άπαντες απόντες.



Μαθαίνω ότι ο δικηγόρος Κώστας Γκότσης, που έχει κάνει τη γνωστή προσφυγή για το Μπούρτζι, δεν υπέβαλε αίτηση αναστολής της πράξης παραχώρησης. Επομένως δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα δικαστική ακύρωση, έστω και προσωρινή της παραχώρησης στο Δήμου. Ανθρακες όθεν ο θησαυρός των δικαιολογιών του Δήμαρχου. Βέβαια για να το παραχωρούμε το μνημείο για γάμους, δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο λόγω της προσφυγής. Για να το καθαρίζουμε και να το προστατεύουμε.....



Κανένα ενδιαφέρον από το Δήμο Ναυπλίου για τα χάλια στο παλαιό Ξενία.



Κανένα ενδιαφέρον και για την Ακροναυπλία.


Δεν έχει υποβληθεί ούτε ένας φάκελλος για ένταξη στο ΕΣΠΑ εκ μέρους του Δήμου Ναυπλίου, ούτε και υπάρχει καμία σκέψη περί τούτου.


Φαίνεται ότι ξεχάστηκαν κάποιες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.



Αμεσα πρέπει να αποσυρθεί η πρόσκληση της ΔΕΠΑΝ που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες. Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει.


Πλέον των ογδόντα χιλιάδων θα μας κοστίσει φέτος το Καρναβάλι. Δεν έχουν ακούσει ότι οι Απόκριες είναι η ευκαιρία της εθελοντικής προσφοράς και του αυτοσχέδιου κεφιού;


Χαστούκι για την περί φασίστα Μεταξά απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Απερρίφθη η πρόταση από την επιτροπή ονοματοδοσιών.



Οικονομικό πρόβλημα με δάνεια απλήρωτα η ΔΕΥΑΝ.



Οικονομικό πρόβλημα και το Γηροκομείο.



Δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού μετά από πολλά χρόνια, με αποκλεισιτική ευθύνη της Δημοτικής Αεχής.



Τέλος η Δημοτική Επιχείρηση Τουρισμού της πόλης. Ετσι για να γνωρίζουν οι Τολιανοί, που ζούνε από τον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου