Μόνος ολομόναχος




Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ενας χρόνος αιρετικά

Πέρασε ένας χρόνος με τα αιρετικά μου. Συνήθως μετά τα μεσάνυχτα έγραφα τις σκέψεις μου.
Διαπιστώνω ότι έχω αποκτήσει ένα μικρό άλλα πιστό κοινό. Σε πολλές φορές ο διάλογος που αναπτύχθηκε με στου ιστολογίου ήταν επικοδομητικός.
Ισως και να πίκρανα κάποιους με την κριτική μου. Ομως σας διαβεβαιώνω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κάποιον σε προσωπικό επίπεδο. Για τα κακώς κείμενα μιλάω. Ομως ότι άσχημο βλέπω και θίγω δεν μπορεί να είναι και τελείως ουδέτερο. Γι΄αυτό και αναγκάσθηκα σε ορισμένες περιπτώσεις να μιλήσω και για πρόσωπα εκτός από πράγματα.
Αλλά ας αφήσω τα σοβαρά.
Μιας και πέρασε ένα χρόνος σκέφθηκα να σας πω με ποιές λέξεις κλειδιά (keywords) μπήκαν κάποιοι στο ιστολόγιό μου.
Υπήρξαν 1752 αναζητήσεις με keywords.
Στις πρώτες θέσεις με τις πιο συχνές λέξειες κλειδιά ήταν τα αιρετικά, αιρετικό σε όλες του τις εκδοχές και ελληνικές και greeklish.
Από εκεί και πέρα σας αναφέρω κάποιες λέξεις κλειδιά που ήταν στις πρώτες θέσεις.
Στην τέταρτη θέση ήταν το "νικο Φρατζόγλου" με συχνότητα 109 φορές. Πραγματικά απορώ.
Στην πέμπτη θέση το "φεστιβάλ ναυπλίου".
Στην 7η το "δ.ε.υ.α.ν."
Στην 10η το "2ο και 5ο δημοτικό σχολείο ναυπλίου"
Στην 13 το "γιάννης δαρλάσης" με τόνο και με 30 αναζητήσεις και στην 14η το "γιαννης δαρλασης" χωρίς τόνο και με 28 αναζητήσεις. Αυτό και αν είναι από τα άγραφα.
Στην 23η το "αλλη πρόταση", χωρίς τόνους
Στην 37η το "pelerin άτομο και κρατοσ" ;;
Στην 68η το "ζερμπινος"
Στην 107η το "αναγνωσταρασ"
Στην 110η το "γυροσ αρβανιτιας"
Στην 111η το "γιαννησ δαρλασησ" με σιγμα όχι τελικό!!
Στην 122α το "μάντησ τειρεσιασ"
Στην 151η το "gkiolas"!!
στηην 172α το "γιάννης δαρλάσης ναύπλιο"!! (Η μηχανή αναζήτησης δεν μπορεί να ανακαλύψει αν αυτός που βάζει τις λέξεις κλειδιά είναι άνδρας ή γυναίκα, νέα ή ηλικιωμένη, όμορφη ή άσχημη)
Και μερικά ευτράπελα που εμφανίζονται σαν keywords μόνο μια φορά: 5 εις το τετράγωνο, eida ston ipno moy hrhmata, grammatikopoulos tasos, istoria tis voulgarias, johnson & johnson kalkanis, oikoi anoxhs sto nafplio, poleis pou kanoun voodoo, anagnostaras anifantis, αφρίζοντα ούρα, γριεσ πουτάνεσ πάνω από 60 χρονόν, δαρλάσης ιωάννης (όχι Γιάννης αλλά Ιωάννης), δαρλάσης Γιώργος, διαφημιστικά φυλλάδια για τραχανά,ζευγάρι μεγάλης παρασκευήσ, κάθετοι και παράλληλοι, μπουρτζί, ναυπλιο κατάλυμα με 5 ευρω,ο ύμνος του πανναυπλιακού, παρατσούκλια βυζαντινών αυτοκρατόρων, πομφόλυξ δερματοσ,σκελετοί γιγαντες αργολιδα, τα γενέθλια του χάρη σεφερλή ;;;;, τεχνικεσ να εκλεγεισ δημοτικοσ σύμβουλοσ, τι ειναι το ναυπλιο, τι καιρο θα κάνει την Πέμπτη στο ναυπλιο, τι σημαίνει ακραιφνείς, τι σημαίνει Αναπλιώτης, τι τρών τα φίδια,φαρκοσ τσουρνοσ,χουνταλασ αργολιδα πασοκ, χουνταλασ υποψηφιοσ δημαρχοσ.

3 σχόλια:

  1. φαίνεται ότι ο γιάννης δαρλάσης ψάχνει συνέχεια για το όνομα του στο google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί με λέξη κλειδί το Γιάννης Δαρλάσης, Νίκος Φρατζόγλου ή αφρίζοντα ούρα ( !!! )οδηγείται κάποιος στο blog σου. Μήπως μπορείς να μου λύσεις την απορία αιρετικέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Ηλία θα σου λύσω εγώ την απορία.
    Όπως γνωρίζεις οι μηχανές δεν έχουν νου όποτε είναι καθαρά αριθμητικό το θέμα.
    Αν στο blog ο κυρίως Δαρλάσης έχει κάνει 100 σχόλια και σε άλλο blog 50 σχόλια τότε η κάθε μηχανή πατώντας της λέξεις «Γιαννης Δαρλασης» θα σου εμφάνιση πρώτα το site οπού είναι γραμμένη περισσότερες φορές.
    Δεν πιστεύω σε άλλα blog/site να είναι περισσότερες φορές γραμμένο το ονοματεπώνυμο αυτό.
    Πατώντας στο Google σε το ονοματεπώνυμο εμφανίζετε
    http://airetika.blogspot.com/2009/04/blog-post_02.html
    αυτό το άρθρο.
    Αν προσέξεις σε αυτή την σελίδα ο κύριος Δαρλασης έχει κάνει αρκετά σχόλια σε αντίθεση με άλλα άρθρα που έχει κάνει πιο λίγα…
    Αν ψάξεις το δικό σου ονοματεπώνυμο λογικό είναι να μην βρεις κάτι και αυτό διότι όπως γνωρίζεις υπάρχουν χιλιάδες Παπαδόπουλοι σε αντίθεση με το Δαρλάσης που δεν είναι και τόσο γνωστό επώνυμο
    Οπότε όπως καταλαβαίνεις αριθμητικό είναι καθαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή