Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Το blog της άλλης πρότασης

Θεωρώ ότι το blog της άλλης πρότασης είναι με διαφορά ο πιο άρτιος επαρχιακός ιστότοπος στην Ελλάδα, μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να περιπλανηθεί στο διαδίκτυο για πληροφορίες, γνώμες, απόψεις, ειδήσεις που έχουν να κάνουν με το Ναύπλιο και την περιοχή μας.
Πολύ όμορφα τακτοποιημένα, θα βρεί ο ενδιαφερόμενους όλα τα Site που αφορούν τοπικές εφημερίδες, τοπικές οργανώσεις κομμάτων (είναι προφανές ότι ΝΔ και ΚΚΕ δεν έχουν), τοπικά περιοδικά, ιστολόγια Ναυπλίου, Ερμιονίδας και Κορινθίας, ιστολόγια άλλων τοπικών ανεξάρτητων δημοτικών σχημάτων, τα site του Δήμου και της Νομαρχίας.
Όλα θα τα βρεί κανείς στο alliprotasi.wordpress.com
Οχι μόνον τα φιλικά στην παράταξη sites, αλλά και όσα έχουν άλλες αντίθετες απόψεις. Κανείς δεν αποκλείεται.
Κανείς;
Μήπως κάποιοι πρέπει να αποκλείονται;
Εγώ θάλεγα να αποκλείονται κάποιο ιστότοποι σε δύο μόνον περιπτώσεις.
Πρώτον να αποκλείονται και να μην προβάλλονται όλοι οι ιστόποποι και ιστολόγια που εκφράζουν ρατσιστικές απόψεις και
Δεύτερον όταν κάποιο ιστολόγιο θέλει να μας μιλήσει για ιστορία και καταγράφει μπαρούφες.
Το έχω πει επανειλημμένα. Το έχει αναφέρει με έγγραφό του και το Ίδρυμα Καποδίστριας. Το έχει παραδεχθεί και ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝ. Έχει υπάρξει η υπόσχεση ότι θα αφαιρεθούν οι μπουρδολογίες. Παρ΄όλα αυτά κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να διορθώσει τις τεράστιες ιστορικές ανακρίβειες.
Βέβαια μιλάω για το επίσημο site του Δήμου Ναυπλίου, το οποίο έχει περιληφθεί στα περιεχόμενα του ιστολογίου της άλλης πρότασης με τίτλο Δήμος Ναυπλίου 2. Όχι βέβαια ότι το Δήμος Ναυπλίου 1 είναι καλύτερο.
Τρομαρούλα μας!!! Θέλαμε και δυο sites

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου