Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Χάσαμε το Χάρη, πάει και η ερώτηση

Όταν ένα Υπουργός δέχεται στο Κοινοβούλιο μια ερώτηση το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να στείλει το ερώτημα στην αρμόδια υπηρεσία, που πρέπει να του δώσει όλες τις πληροφορίες και να πει την άποψή της, ώστε να δώσει ο Υπουργός την απάντηση στο ερώτημα.
Οταν λοιπόν ο Υπουργός Τουρισμού της χώρας μας και τέως επισκέπτης των εκπομπών της Ζούγκλας, δέχθηκε την ερώτηση από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για τη σύμβαση στα ΞΕΝΙΑ Ναυπλίου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να έκανε ήταν να στείλει την ερώτηση στην περίφημη ΕΤΑ για τις απόψεις της. Αυτό είναι βέβαιο ότι πρέπει να έχει γίνει. Από εκεί και πέρα τι έγινε ουδόλως γνωρίζω. Απάντηση πήρε ο Υπουργός από την ΕΤΑ; Και εάν πήρε έδωσε κάποια απάντηση στους βουλευττές του ΣΥΡΙΖΑ ή τους αγνόησε και μαζί με αυτούς τους πολίτες;
Ενα πράγμα έμαθα μόλις τώρα.
Είναι τελευταία είδηση
Παραιτήθηκε αιφνιδίως ο καθηγητής κ. Χάρης Κοκκώσης από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ), την περασμένη Παρασκευή. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κ. Μαρκόπουλος έκανε δεκτή την παραίτηση.
Τον χάσαμε τέλικά το Χάρη της ΕΤΑ, την απάντηση όμως στην ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα τη μάθουμε κάποτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου