Μόνος ολομόναχος




Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Δ.Ε.Υ.Α.Ν. δηλαδή Δεν ΄Εχουμε Υποχρέωση Απάντησης Ναυπλιώτες

Στις 29 Απριλίου η άλλη πρόταση απαντώντας στις θριαμβολογίες για "το μεγάλο έργο της ύδρευσης και της αποχέτευσης", απηύθυνε μεταξύ των άλλων και την εξής ερώτηση: "Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι έχουν αντικατασταθεί όλες οι αμιαντοσωληνώσεις πόσιμου νερού στην πόλη;"
Φαίνεται ότι σοβαρά θέματα ξεχνιούνται. Είναι μια πολύ σοβαρή ερώτηση και θάπρεπε άμεσα να έχουμε μια απάντηση.
Ναι να μας πουν αντικαταστάθηκαν όλοι οι αμιαντοσωλήνες και μπορούν οι πολίτες να κοιμούνται ήσυχοι διότι η δημοτική αρχή φρόντισε το σοβαρότατο αυτό θέμα.
Όχι να μας πουν δεν αντικαταστάθηκαν όλοι οι αμιαντοσωλήνες, αλλά προγραμματίζεται να γίνει τούτο στο προσεχές μέλλον.
Όχι να μας πουν δεν τους αντικαταστήσαμε γιατί κανείς μας δεν ενδιαφέρθηκε και γι΄αυτό ζητάμε συγνώμη, παραιτούμαστε και αφήνουμε τις τύχες του Δήμου σε πιο ικανούς.
Ας μας πουν όμως υπάρχουν ή όχι αμιαντοσωλήνες στο δίκτυο ύδρευσης. Να μην λένε τίποτα;
Εγώ βέβαια για το θέμα αυτό θα έκανε και άλλο ένα ερώτημα.
Όταν ξεκίνησε το μεγάλο έργο ύδρευσης και αποχέτευσης πολλών εκατομμυρίων ΕΥΡΩ ερεύνησε κανείς το θέμα αυτό του αμιάντου στους σωλήνες; Δεν αρκεί μόνον να μας πουν αν υπάρχει ή όχι αμίαντος, αλλά βασικό κατά τη γνώμη μου είναι να μας πουν αν το σκέφθηκε και κανείς πριν το θέσει η άλλη πρόταση.
Και μια και μιλάμε για έργο ύδρευσης, θα ξαναθυμήσω και ένα άλλο θέμα. Δώσαμε εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ να φτιάξουμε νέα δεξαμενή στον Προφήτη Ηλία, και να φτιάξουμε και αντλιοστάσιο στο Πάρκο Κανελλόπουλου, ξεχάσαμε όμως να φτιάξουμε το διυλιστήριο, που υπάρχει στη δεξαμενή στην Ακροναυπλία και τώρα ψαχνόμαστε. Κατά τα άλλα επιζητούμε και μπράβο και συχαρίκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου