Μόνος ολομόναχος




Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ολοταχώς οδεύω για το Δαφνί

Κεραυνοί για τη φόνισσα του αρχιμανδρίτη.
Ζητούσε 10.000 ΕΥΡΩ για να λύσει τα μάγια.
Έτσι μας "δάγκωσε' η Ασημακοπούλου.
Ευχούχισε τον εραστή επειδή ήθελε να τη χωρίσει.
Νάταλι Θάνου... Η ελληνίδα Σκλερανίκοβα.
Η Καλομοίρα πήρε πίσω το χρυσάφι.
Το "βαθύ λαρύγγι" της Φαίης Σκορδά και ο πόλεμος με τη Χρουσαλά.
Έξι hot αγόρια τα βγάζουν όλα.
Ραντεβού με Καραμανλή θέλει η Θώδη.
Ο Γρηγόρης είναι sexy και παίζει το μάτι του.
Φιλάκια και αφιερώσεις για Κούγια - Μποκάν
Οι Ελληνες celebs στο πλευρό της Παλαιστίνης.
Love story για δύο κοάλα.
Δεν θα παρουσίαζα ποτέ τον καιρό σαν την Πετρούλα.

Όχι δεν τρελάθηκα Όλα τα παραπάνω είναι τίτλοι θεμάτων και άρθρων της εφημερίδας Espresso. Ανάμεσα στα άρθρα αυτά αποφάσισαν οι αρμόδιοι της ΔΕΤΑΝ να βάλουν ένθετη διαφήμιση της πόλης του Ναυπλίου για το "περίφημο" καρναβάλι μας.
Εγώ πάντως προσπαθώ να μην τρελαθώ. Έτσι χωρίς καμία λογική αποφασίσαμε να δώσουμε τα δικά σας χρήματα, ω πολίτες του Ναυπλίου, για να διαφημίσουμε την πόλη μας, ανάμεσα στα βαθιά λαρύγγια, τη Θώδη, την Καλομοίρα και τα άλλα τρελά.
Χίλια και ευρώ θα ακουμπήσουμε στην εφημερίδα που θεωρεί θέμα για δημοσίευση το Γρηγόρη που είναι sexy και παίζει το μάτι του και τον τρόπο που μας δάγκωσε η Ασημακοπούλου.
Όσο και να θέλουν δεν θα με τρελάνουν (Γι αυτό τελικά δεν είμαι σίγουρος). Την πόλη μας βέβαια την ξεφτελίζουν. Άκου διαφήμιση στην ESPRESSO.
Και να υπήρχε κάποια λογική για το χρόνο που αποφασίζουμε να διαφημιστούμε....
Μα θα διαφημίσουμε την πόλη μας για το τριήμερο, που ο κόσμος θάναι τόσος πολύς που δεν θα μπορούμε να τον εξυπηρετήσουμε;
Θα μπορούσα να σας πω ποιοι το αποφάσισαν.
Δεν θα το κάνω. Θα σας πω μόνον ότι αυτός που αποφάσισε να τους βάλει στην Επιχείρηση Τουρισμού του Δήμου είναι ο κύριος Αναγνωστάρας (τον τόνο το βάζω επίτηδες στην παραλήγουσα). Αυτός λοιπόν φταίει για τα χάλια μας.

1 σχόλιο:

  1. έτσι είναι Κωστή! Στην Espresso πρέπει να πληρώσουμε για να μας βάλουν, ενώ άλλες (βλ. Καθημερινή για ανακύκλωση) μας βάζουν πρωτοσέλιδο τσάμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή